Kiu Fiu rozpoczyna promocję albumu “24”

Po dobrze przyjętym albumie “J.A.N.” opowiadającym o życiu widzianym poprzez pryzmat katowickich ulic oraz ciągłej walki z uzależnieniem od ‘alkonarko’ (internetowy odsłuch znajdziecie: tutaj!), Kiu Fiu prezentuje pierwszy singiel z kolejnego, czwartego już solowego albumu, pt. “24”.

Obraz został zrealizowany do utworu, pt. “Wbijamy do studia”, gdzie gościnnie dograł się Eko.

Realizacja i montaż klipu: BC Records/South Side Studio
Produkcja: Sołtys
Realizacja utworu: BC Records
Mix/Master: Bejf Records

  • Na projekcie “24” znajdziemy sprawy oczywiste, jak i te szyte grubymi nićmi, niejednokrotnie podszyte ciągłą walką z nałogiem – opisuje artysta. Wśród gości znajdziemy: Eko a.k.a. Green Arrow, Jotaeneka, Gki Familia, Orzech Kasparov, Waldez SWS, Lipson, Taxita, Burbón, Sali, Epizot, Pająk PJK, Huragan HN. Pepperonix, K.M.R.
    Nowa stara szkoła o brzmienie której zatroszczył się Bejf Records.

Kiu Fiu – dyskografia:
2016 Kiu Fiu – J.A.N. (Jebane Alko Narko)
2015 Esdwadethugz – Terapia
2005 Kiu Fiu – Rymidym
2004 Esdwade – Astralna Projekcja
2003 Esdwade – Austrolopiteki
2001 S2D-Brzmienia Podziemia,
1999 Kiu Fiu – Żyć i umrzeć w Szopienicach
1997 Thug Life (Kiu i Celo) – Uważaj Bracie

Facebook Comments
PODZIEL SIĘ